Home page > Ge-Baek Hosin Sool > Events schedule > Not only STM camp

Not only STM camp

24th - 29th Sep 2019

KDY

24. 9. -  29. 9. 2019

Sraz na odjezd v 17:00 Praha Roztyly, autobusové nadraží, nástupiště č.2, návrat kolem 18:00 upřesníme.

Příjezd vlastní dopravy první den nejdříve 18:00 (do 19:15). Vyzvednutí účastníků v poslední den přibližně v 15:00 - začátek zkoušek v 13:30. Možný i odpolední trénink STM týmů.

KDE

V našem centru Beztahov.

Spíme v 6 a 8 lůžkových pokojích, které budou vytápěny.

KDO A CO

Soustředění je určeno především pro členy STM (Středisko talentové mládeže) a STS, ale mohou se účastnit všichni včetně naprostých začátečníků. Všichni členové STM s platnou smlouvou mají povinnost absolvovat celé toto soustředění nebo na základě doložitelných závažných zdravotních potíží se předem omluvit. Všichni zájemci o STM či STS mají možnost se na tomto soustředění donominovat. Soustředění je dále určeno pro všechny zájemce o sportovnější tréninky a zájemce o zkoušky. Členové STM jsou na toto soustředění přihlášeni automaticky (mailem případně mění přihlašovací údaje jako např. vlastní cesta). Členové STS se běžně přihlašují, ale připomínáme povinnou účast pátek večer až neděle odpoledne. Na vyžádání vystavíme omluvenky do školy pro obě soustředění. U STM nejsou akceptovány jiné omluvy než při podpisu smlouvy a velmi závažné zdravotní důvody, tak jak bylo oznámeno v létě, kdy 19 stmkařů se omlouvalo ze soustředění z toho 18 před akcí.

Zkoušky – Probíhají poslední den, příjezd nutný nejpozději v sobotu v 9:50. Po domluvě, může přezkoušení na zkoušky proběhnout i v jiné dny než poslední při minimální účasti 3 celé dny.

CENA

Pro výpočet můžete použít kalkulačku. V ceně zahrnuta doprava z a do místa srazu, strava a pitný režim, ubytování, tréninky, případné zkoušky a výbava k zisku každého technického stupně (doboky, sada chráničů, metodické příručky, lapa, cvičný nůž – na tuto výbavu nemají nárok devítiletí a starší členové, kteří jsou v naší škole 13 a více měsíců a v posledních 13 měsících se nezúčastnili žádného soustředění ).

1 den po 1000Kč minus slevy 

Slevy:

  • 50% každý třetí a další cvičící člen rodiny, učitelé GBHS a celoživotní členové
  • 40% členové STM GBHS při nahlášení školou pro Nejen STM, členové STS(2 dny viz smlouva)
  • 35% necvičící a 15% cvičící návštěvy z jiných škol
  • 10% vlastní cesta tam i zpět nahlášená do 14. 9. (5% jednosměrně)
  • 10% za přihlášení do 14. 9. a zálohu* 1500Kč připsanou na náš účet nejpozději do 16. 9.
  • 5% celé soustředění
  • 10% za nabídku vlastního ubytování – pište do poznámky ( dojíždění domů, místní penziony, stan) na dny, na které bude vyhlášena přeplněnost akce, což proběhne do dvou dnů po uzávěrce na přihlašování. Při případném rušení přihlášek z důvodu kapacity budeme postupovat od lidí s nejméně dny s příhlédnutím k datu přihlášení.

Záloha je vratná pouze v případě omluvy mailem do dvou dnů před začátkem celé akce ze závažných zdravotních důvodů. Zálohy nebo celé částky můžete jasně označené jménem a účelem posílat na školní účet 2982742001/5500. Nebo platťe v hotovosti učitelům. V případě platby v hotovosti a okamžité potřeby dokladu informujte raději učitele předem. Zbytek částky je možné uhradit na místě nejlépe při placení poslední den nebo opět na účet. Při úhradě akcí nebo doplatku až po akci není možné použít žádnou slevu.

UPOZORNĚNÍ a CO S SEBOU

SPACÁK, dobok (ne začátečníci), papír, tužku, malé kapesné možno, běžné potřeby jako na tábory. Od žlutého lapu, od zeleného chrániče, od černého nůž a encyklopedii. Oblečení a obuv na venkovní i vnitřní tréninky. Plavky. Doporučujeme polštář.

  • zákaz cenností, u dětí pod 10 let nedoporučujeme mobil
  • Číslo na rodiče a kartičku zdravotní pojišťovny bude mít každý u sebe
  • u dětí předškolního věku nebo méně samostatných dětí z 1.- 2. třídy doporučujeme účast za přítomnosti staršího člena rodiny. Za základ považujeme zvládnutí hodin, osobní hygieny a rozpoznání pravé a levé strany.

Nutná je schopnost samostatně komunikovat s učitelem a v tomto podpora od rodičů. Při hrubém porušení kázně může být, kdokoliv vyloučen z této akce bez náhrady. Stejně tak i odjezd z vlastního rozhodnutí.

Prosíme všechny členy (u předškoláku raději i rodiče), aby si našli čas alespoň pár dní na přezkoušení a vykonání zkoušek. Především členi bez účasti na letních akcích. Akce jsou důležité pro výběr na ME 2020.

Radši si všechny informace ještě jednou přečtěte.

info a omluvy: info@tkd.cz akutní dotazy: 603302739 mistr Martin Zámečník