2nd Winter Camp

23rd Feb - 4th Mar 2018

KDY

23.2.– 4.3.2018 (první víkend spojeno s Učitelským víkendem)

Sraz na odjezd 17:00 Praha,Campanus, TKD centrum nebo po dohodě s Tomášem Kubou možno nabrat na trénincích v Čáslavicích nebo Okříškách. Příjezd pro automobilisty první den ideálně kolem 19:00 (večeře a večerní trénink již v programu). Vyzvednutí účastníků v poslední den přibližně v 14:00 (začátek zkoušek v 13:00) případně přivezeme na místo srazu.

KDE

Centrum Slunečnice, Uhelná Příbram

KDO A CO

Akce jsou určena všem zájemcům o zkoušky a komplexní přípravu TKD. Začátečníci budou mít samostatnou skupinu tak, aby byli výborně připraveni na zkoušky. Zde bude také možné se do STM nebo STS donominovat na základě výkonů podaných na trénincích a zkouškách.

Zkoušky – 4.3. od 13:00. Pro přezkoušení a účast na zkouškách je možný příjezd nejpozději 2.3. na odpolední trénink od 16:00. Doporučujeme však mnohem delší dobu. Po dohodě na základě výjimečných skutečností je možné přezkoušení provést i jiné celé dva dny na soustředění.

CENA

Pro výpočet můžete použít kalkulačku. V ceně je zahrnuta doprava, strava, pitný režim, tréninky, ubytování a případné zkoušky a výbava nutná ke každému technickému stupni (doboky, pásky, lapy, chrániče….). Výbavu neobdrží členové školy, kteří nebyli více jak 13 měsíců alespoň dva dny na soustředění a jsou déle než 13 měsíců v naší škole a zároveň jim je 9 a více let.

1 den po 1000Kč minus slevy

Slevy:

  • 50% každý třetí a další cvičící člen rodiny, učitelé GBHS a celoživotní členové
  • 35% necvičící a 10% cvičící návštěvy z jiných škol
  • 10% vlastní cesta tam i zpět nahlášená do 18.2. (5% jednosměrně)
  • 10% za přihlášení a zálohu 2000Kč nebo polovinu předpokládané ceny zaplacenou do 18.2.
  • 5% celé soustředění

Slevy je možné kombinovat maximálně do výše 100%. Záloha je vratná pouze v případě omluvy do dvou dnů před začátkem celé akce ze závažných zdravotních důvodů.

Zálohy nebo celé částky můžete jasně označené jménem a účelem posílat na náš školní účet 2982742001/5500 či druhou možností je platba v hotovosti učitelům s oznámením platby na info@tkd.cz. V případě platby v hotovosti a okamžité potřeby dokladu informujte raději učitele předem. Zbytek částky je možné uhradit na místě nebo opět na účet. Při platbách nebo doplatcích po akci není možné využít žádné slevy.

Přihlášky

Pouze přes Harmonogram akcí na školním webu www.tkd.cz.

UPOZORNĚNÍ a CO SEBOU

školní ITF dobok, papír, tužku, malé kapesné možno, běžné potřeby jako na tábory. Od žlutého lapu sebou a od zeleného chrániče. Nutno spacák a případně polštář.

  • zákaz cenností
  • každý účastník může být na základě rozhodnutí disciplinární komise poslán domu bez náhrady.
  • Číslo na rodiče a kartičku zdravotní pojištovny bude mít každý u sebe

PROGRAM

  • 8:45 snídaně
  • 9:45 trénink
  • 12:30 oběd
  • 13:00 odpolední program (promítání, výlet, týmové tréninky…)
  • 16:00 trénink
  • 18:15 večeře
  • 19:45 trénink (po domluvě možno bez dětí předškolního věku)
  • 22:00 večerka žáci (23:00 večerka junioři)

Jeden den bude vždy uzpůsoben program odpočinkovému dni s menší tréninkovou dávkou.

Při hrubém porušení kázně může být, kdokoliv vyloučen z této akce bez náhrady.

Pokud Vaše dítě zvládne poznat pravou a levou, umí hodiny, má základní hygienické návyky a je schopno základní komunikace s učitelem (např. oznámit, že mu je špatně) – není problém, aby zvládlo soustředění samo. U dětí malých doporučuje účast rodiče, radši než ustýskané a ubrečené každodenní telefonáty domů, které je zde náročné technicky i provádět. Rodiče musí podporovat přímou komunikaci mezi žákem a učitelem.

Prosíme všechny členy (u předškoláku raději i rodiče), aby si našli čas alespoň dva dny na přezkoušení a vykonání zkoušek. Studenti, kteří nereflektují na možnost vykonat zkoušku neúčastí na žádném soustředění déle než rok, mohou být požádáni o ukončení členství.

Radši si celý leták ještě jednou přečtěte!

info a omluvy: Martin Zámečník 603302739, www.tkd.cz, info@tkd.cz

Nashledanou na soustředění!