Home page > Ge-Baek Hosin Sool > Events schedule > Příprava ME - Seminář - Sabom Jan Mraček

Příprava ME - Seminář - Sabom Jan Mraček

8th Feb 2020

Dovoluji si Vás pozvat na sérii 4 seminářů konaných v Praze na ZŠ Campanus se špičkovými českými učiteli pořádané školou GBHS. Hlavním úkolem je sportovní příprava nominovaných na ME 2020 nicméně seminář je určen všem od 4.kupu (výjimečně šikovní zelení).

Semináře jsou vždy v sobotu 10:40 -13:00 a 15:00 - 17:00. Hlavní náplní jsou tul (pochopení základních technik, správný pohyb s aktivací celého těla, energie v technikách, specifika technik v tulech, dril základních technik a tulů) a sportovní matsogi (stepping a pohyb, vzdálenosti, starty a efektivní překonání vzdálenosti k soupeři, kontratechniky, aplikace povinných otoček v kombinacích a kontratechnikách, dril technik a soubojů).

Semináře budou vedeny mistrem Martinem Zámečníkem a vždy jedním z předních českých učitelů v těchto termínech:

1.2. sabom Milan Prokeš
8.2. sabom Jan Mraček
21.3. sahyon Rostislav Kaňka
18.4. sabom Ondřej Vrábel

Cena každého semináře je 300Kč s úhradou na místě.

Všechny semináře jsou zdarma pro závodící na ME (všichni reprezentanti a nominovaní, kteří potvrdili účast), vedoucí škol, instruktory, GBHS učitele a asistenty a závodníky STM Praha II.

Těším se s Vámi nashledanou a pevně doufám, že se podaří rozvinout další možnost, jak si společně zacvičit a v budoucnu oslovit a představit i další české učitele.